INCASSO ELECTROCASNICE - SIEMENS - BOSCH - FRANKE - AEG - ELECTROLUX - WHIRLPOOL - SMEG - SCHOLTES - HOTPOINT - JURA - TEKA - LIEBHERR - ZANUSSI - BLANCO - SCHOCK - ALVEUS
incasso
 

inapoi la Produse electocasnice   inapoi la Produse electocasnice

Siemens Electrocasnice

Siemens Electrocasnice

incasso  Siemens se caracterizeaza prin efortul depus pentru a atinge perfectiunea tehnica, functionala si estetica. Produsele noastre Siemens sunt cu adevarat unice atat din punct de vedere tehnologic cat si ca design. Prin gamele propuse, Siemens transforma utilizarea aparatelor electrocasnice intr-un mod de viata.

incasso  Introducerea unor produse noi pe piata, stabileste noi standarde in domeniu si lanseaza trend-uri de design si functionalitate. Gama de electrocasnice de la Siemens se caracterizeaza printr-un design exclusivist, prin inovatie tehnologica, performata si fiabilitate si se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design interior si proiectare, care pot recunoaste cu usurinta calitatea solutiilor propuse de Siemens si le pot recomanda sau utiliza in propriile proiecte, cat si consumatorului final, interesat in a-si transforma mediul de lucu din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta.

incasso  Suntem parteneri Siemens si pentru o oferta completa va asteptam in showroom.

 


noutati

Showroom:
Calea Floreasca nr. 87, sector 1, Bucuresti, Romania
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: ProgramariPartener Program