INCASSO ELECTROCASNICE - SIEMENS - BOSCH - FRANKE - AEG - ELECTROLUX - WHIRLPOOL - SMEG - SCHOLTES - HOTPOINT - JURA - TEKA - LIEBHERR - ZANUSSI - BLANCO - SCHOCK - ALVEUS
incasso
 

Despre noi

incasso  Incasso Electrocasnice este o firma ce se constituie ca un specialist in vanzarea electrocasnicelor incorporabile.

incasso  Suntem perceputi atat printre specialisti cat si printre cilenti ca un promotor al acestei categorii de produse fiind in permanenta la curent cu ultimele tendinte si tehnologii din domeniu.

incasso  Experienta vasta atat din domeniul bucatariilor (incepand din 1995 cu bucatarii fabricate in Italia si continuand cu bucatarii fabricate in Germania), exigenta fata de rezultatul final, respectiv mobilierul montat clientului resimtita in toate fazele consiliere, proiectare si montaj impreuna cu suportul acordat permanent clientului, reprezinta o carte de vizita care ne recomanda.

incasso  Functionalitatea si designul ar trebui sa formeze o unitate armonioasa in asa fel incat sa creeze o imagine clara a bucatariei. Acest obiectiv poate fi indeplinit alegand mobilierul de bucatarie german furnizat de Incasso Electrocasnice. Diferitele culori si materiale ale manerelor precum si numeroasele culori ale fronturilor fac posibile orice tip de combinatie iar fiecare mecanism pentru sertare, usi, sau alt tip de deschidere, beneficiaza de o functionalitate silentioasa de inalta calitate. Va asteptam in showroom-ul nostru pentru a va putea convinge de beneficiile bucatariilor germane.

Incasso Electrocasnice

incasso  Bucataria este spatiul de locuit central in orice apartament sau casa. Acesta este pentru ocupantii lor ca o "carte de vizita, cu o calitate a amenajărilor interioare reflectand calitatea vietii utilizatorilor. Dacă stilul este functional sau impunerea, intervalului de bau-pentru-mat ofera o solutie individuala pentru a se potrivi cu bugetul dvs. pentru fiecare plan de etaj si pentru orice dimensiune a camerei.

Incasso Electrocasnice

incasso  Made in Germany - combinatia dintre progresul tehnic si multi ani de experienta este baza unui proiect de succes. Selectia si prelucrarea de materiale de inalta calitate de care dispune Bau-for-mat localizata in Löhne in Renania de Nord-Westfalia determina calitatea produselor noastre. La centrul de producție ultramodern in "centrul de bucătărie din lume", angajatii Bau-for-mat fac ca produsele furnizate de noi la standarde ridicate de mediu pe o suprafata de productie de peste 33.000 de metri patrati, sa fie unele din cele mai bune din lume. Temele care stau la baza acestei productia ecologica, durabila sunt calitatea, diversitatea si durabilitatea de bucatarii echipate, pana la ultimul detaliu.

 


noutati

Showroom:
Calea Floreasca nr. 87, sector 1, Bucuresti, Romania
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: ProgramariPartener Program

incasso