INCASSO ELECTROCASNICE - SIEMENS - BOSCH - FRANKE - AEG - ELECTROLUX - WHIRLPOOL - SMEG - SCHOLTES - HOTPOINT - JURA - TEKA - LIEBHERR - ZANUSSI - BLANCO - SCHOCK - ALVEUS
incasso
 

inapoi la Produse electocasnice   inapoi la Produse electocasnice

Liebherr Electrocasnice

Liebherr Electrocasnice

incasso  Cu sediul in Germania, Liebherr este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate. Conceputa sub exigenta calitatii superioare si a design-ului de excepţie, linia completa de aparate electrocasnice Liebherr este rezultatul experientei companiei de peste 50 de ani in acest domeniu. Aceasta include frigidere de dimensiuni mici, combine si frigidere, lazi frigorifice, frigidere pentru pastrarea alimentelor si pentru racirea bauturilor, racitoare pentru vinuri si vitrine pentru vinuri cu dispozitiv de control al temperaturii, precum si frigidere si congelatoare pentru uz comercial.

incasso  Aparatura frigorifica Liebherr este special conceputa pentru consumatorii exigenti, care isi doresc stil si calitate, un standard inalt, dar in acelasi timp ecologie si consum redus de energie. In procesul de productie, Liebherr utilizeaza componente de valoare care asigura o functionare indelungata si sigura a aparatelor.

incasso  Pentru gama completa de aparatura frigorifica LIEBHERR va asteptam in showroom.

 


noutati

Showroom:
Calea Floreasca nr. 87, sector 1, Bucuresti, Romania
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: ProgramariPartener Program