INCASSO ELECTROCASNICE - SIEMENS - BOSCH - FRANKE - AEG - ELECTROLUX - WHIRLPOOL - SMEG - SCHOLTES - HOTPOINT - JURA - TEKA - LIEBHERR - ZANUSSI - BLANCO - SCHOCK - ALVEUS
incasso
 

inapoi la Produse electocasnice   inapoi la Produse electocasnice

Electrolux Electrocasnice

Electrolux Electrocasnice

incasso  Ne concentram pe inovatii gandite atent, bazate pe o buna cunoastere a nevoilor clientilor, pentru a indeplini nevoile reale ale consumatorilor si profesionistilor. Printre produsele noastre se numara frigidere, masini de spalat vase si rufe, aspiratoare si aragazuri cu marci bine-cunoscute ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi.

incasso  Toate conceptele si produsele noastre se bazeaza pe filozofia Thoughtful Design. Aceasta abordare este una holistica, adanc inradacinata in traditia scandinava de design, unde scopul este de a dezvolta si folosi parerile consumatorilor in tot ceea ce tine de experienta de utilizator al marcii. Aceasta include functionalitatea, utilitatea, aspectul si textura, precum si experienta generala a utilizatorilor in ceea ce priveste durata de viata a unui produs, din momentul in care apare interesul pentru acesta, trecand prin etapele de achizitie, instalare, folosire si in cele din urma, de aruncare la deseuri. Scopul designului este de a crea in utilizator emotii si dorinte, dar si de a se asigura ca aspectele rationale/functionale se ridica la inaltimea asteptarilor emotionale si functionale ale utilizatorilor produsului respectiv.

incasso  Pentru gama completa de aparatura electrocasnica Electrolux va asteptam in showroom.

 


noutati

Showroom:
Calea Floreasca nr. 87, sector 1, Bucuresti, Romania
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: ProgramariPartener Program