INCASSO ELECTROCASNICE - SIEMENS - BOSCH - FRANKE - AEG - ELECTROLUX - WHIRLPOOL - SMEG - SCHOLTES - HOTPOINT - JURA - TEKA - LIEBHERR - ZANUSSI - BLANCO - SCHOCK - ALVEUS
incasso
 

inapoi la Produse electocasnice   inapoi la Produse electocasnice

AEG Electrocasnice

Aeg Electrocasnice

incasso  Strohmeier si echipa de design AEG din Nürnberg au creat o interfata care furnizeaza multe informatii si ofera consumatorului o mare libertate de actiune, pastrand-o in acelasi timp simpla si clara. In acest fel, utilizarea electrocasnicelor nu pare un lucru complicat. Se realizeaza o legatura aparte intre produs si persoana care il foloseste, prin intermediul touch screen-ului, a graficii minimaliste si a display-urilor mari, care de obicei sunt centrate vertical intre spatii orizontale.

incasso  Simplitatea nu este usor de atins, fiind intotdeauna rezultatul mai multor detalii, atent corelate. “Spre exemplu, am ales ca electrocasnicele noastre in alb si negru sa fie ori albe, ori negre, in loc sa de un amestec de alb, negru si inox”, spune Strohmeier. "Pentru o finisare perfecta, vopseaua trebuie sa fie aplicata pe exteriorul fiecarei suprafete in parte, decat pe o suma de suprafete reunite. Fireste, acest lucru este mai solicitant in procesul de productie, dar pentru un rezultat perfect nu putem sa lucram altfel".

incasso  Pentru gama completa de aparatura electrocasnica AEG va asteptam in showroom.

 


noutati

Showroom:
Calea Floreasca nr. 87, sector 1, Bucuresti, Romania
Program:
Luni-Vineri: 10:00 - 19:00
Sambata: ProgramariPartener Program